ПОРЯДОК НАПИСАННЯ І ОФОРМЛЕННЯ МАГІСТЕРСЬКОЇ РОБОТИ СЛУХАЧАМИ УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-МЕДИЧНОЇ АКАДЕМІЇ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Методичні рекомендації підготовлено з метою формування єдиних вимог щодо оформлення магістерської роботи, яка виконується в Українській військово-медичній академії в період воєнного стану. 

В рекомендаціях враховано розпорядження Кабінету міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 190-р «Про проведення в 2022 році дострокових випусків курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти та закладів фахової передвищої військової освіти, закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ та Державної служби з надзвичайних ситуацій». 

Дані рекомендації призначені для наукових та науково-педагогічних працівників, слухачів, і складені з урахуванням останніх вимог Міністерства оборони України та Міністерства освіти і науки України. 


Клацніть MR MS 2022.pdf для перегляду файлу